Recensie Bas van de Haterd: verleidingstips voor online recruitment

Er is een bijzondere 2-delige recensie verschenen op RecTec, het blog over recruitment, technologie en arbeidsmarktcommunicatie. Bas van de Haterd neemt een groot aantal tips uit Verleiden op internet en past ze toe om online vacatures verleidelijker te maken.

Heel bruikbaar voor iedereen die werkt in HR, recruitment en corporate online communicatie.

Zijn oordeel over het boek:

“Het boek staat vol met praktisch tips om je website beter te maken. Niet enkel op zijn eigen gebied van copywriting, maar ook op aanpalende gebieden zoals online dialogen, websdesign en usability. Hij heeft een aantal top experts op dit gebied gevraagd om een eigen paragraaf te schrijven, wat mij bijzonder aanspreekt.”

Lees de 2 artikelen van Bas van de Haterd:

Bestel het boek >