Recensie door Karel Geenen

Karel Geenen publiceerde op zijn succesvolle blog over internet marketing deze recensie, hij geeft het rapportcijfer 9 aan Verleiden op internet:

Verleiden op internet | Aartjan van Erkel – Boekrecensie

Verleiden op internet (vooral gericht op conversie-optimalisatie), geschreven door Aartjan van Erkel, is een echte aanrader. Ik zou een heel verhaal zou kunnen houden over waarom dit boek zo goed is. Maar dat is niet nodig. Ik hoef niemand te overtuigen, dit boek overtuigt zichzelf.

Naam boek: Verleiden op Internet
Auteur: Aartjan van Erkel
ISBN: 978-90-8965-072-6
Uitgeverij: Van Duuren Management BV
Aantal pagina’s: 232
Leesbaarheid: Zeer vlot
Rapportcijfer volgens Karel: 9
Prijs: 19,95 euro
Waar bestellenManagementboek (aff.)

Verleiden op internet

Het boek bestaat uit vier hoofdstukken die prima los van elkaar te lezen zijn. Dat is ook meteen de kracht van dit boek. Het is niet geschreven in “opbouwstijl”. Het is meer een verzameling met praktische tips. Heerlijk, daar houd ik van. Geen blabla, maar praktische tips met een goede theoretische onderbouwing. Direct toepasbaar.

Klein puntje van “kritiek”

Over de inhoud is geen twijfel, die is gewoon super. Wat me wel opviel is dat er vaak andere mensen aan het woord zijn, en er vaak andere auteurs worden aangehaald. Op een gegeven moment lijkt het (voor mijn gevoel) alsof Aartjan is “verdwenen”. Hier doet Aartjan zich in mijn ogen tekort, en had hij zich hier meer als specialist mogen profileren.

Maar zoals gezegd, dit doet dus niks af aan de inhoud. Kortom, aanrader!

Bestellen doe je hier! (affiliate link: via deze link ontvang 1,95 per verkocht boek) of via deze link (ik verdien dan niets). Kiest u maar!