Boeklancering inclusief gratis website-clinic

Ik nodig je graag uit voor de lancering van Verleiden op internet, op donderdag 12 mei 2011 in Utrecht.

Je krijgt die middag een gratis website-clinic. Live feedback op jouw website door mij en 5 internetexperts uit Nederland en Vlaanderen. Het aantal plaatsen is beperkt!

Verleiden op internet is nog niet verschenen, maar staat sinds deze week al in de bestseller top 100 van Managementboek.nl. Dat gaat dus hartstikke goed (ben héél blij), op 5 mei 2011 komt het echt uit.
Reserveer het alvast bij Managementboek
Reserveer het bij Bol.com (levert ook in België).

Website-clinic: gratis feedback!

Op donderdagmiddag 12 mei lanceer ik het boek met een gratis website-clinic door mijn favoriete internet-experts uit Nederland en Vlaanderen, die allemaal aan het woord komen in Verleiden op internet:

Roep je website-adres, wij zetten je site op de beamer en geven vanuit verschillende expertises LIVE feedback. Je gaat dus naar huis met tips in je zak om de volgende dag het rendement te verhogen van je website.

Register for Boeklancering Verleiden op internet incl. website-clinic in Utrecht, Netherlands  on Eventbrite

Verloting: gratis toegangsbewijs voor mijn seminar

Extra cadeautje: ik verloot onder de aanwezigen 1 gratis toegangsbewijs t.w.v. € 999 voor mijn seminar Verleiden op internet (17 mei 2011, georganiseerd door Euroforum). Op die dag presenteer ik al mijn favoriete tips voor verleiden op internet, en ga je er direct zelf mee oefenen. Dat wordt echt een feestje, ik heb er nu al ontzettend zin in.

Gast-expert tijdens het seminar is trouwens Jos Burgers, een jaloersmakend goede spreker die je met veel humor helemaal op het verkeerde been zet over marketing. Het regent kwartjes tijdens workshops van Jos.

Over het boek

Online klanten voelen direct aan of je hebt begrepen waar ze voor zijn gekomen. Hebben ze een slechte ervaring op je website, dan zijn ze zo weer weg en is het maar de vraag of je ze ooit nog terugziet.

In Verleiden op internet laat Aartjan van Erkel zien dat online gedrag voorspelbaar is, en dat eenvoudige ingrepen genoeg zijn om klanten het gevoel te geven dat ze welkom zijn op je site. Bezoekers laten zich daarna graag overtuigen, én er zijn verrassende psychologische ‘knopjes’ waar je op kunt drukken om je klanten onbewust te beïnvloeden.

Verleiden op internet geeft je eenvoudige, maar krachtige overtuigingstechnieken om het rendement van je site te verhogen. Aartjan van Erkel bespreekt homepages, productpagina’s, tekstpagina’s, webformulieren en beeldmateriaal, en laat zien wat het geheim achter onweerstaanbare sites is.

Door de vele praktische tips en voorbeelden kom je op ideeën om je eigen site te verbeteren en zo het aantal aanvragen, inschrijvingen, reserveringen of bestellingen te verhogen. Vaak kan dat simpelweg door je teksten of beeldmateriaal te veranderen, dus zonder technische aanpassingen. Daarmee is dit een onmisbaar boek voor iedereen die zich met websites bezighoudt!

Reserveer het boek >

Natuurlijk kun je het boek ook aanschaffen op 12 mei bij de boeklancering.

Programma

14.30u Ontvangst
15.00u Boeklancering
15.30u Ik presenteer mijn favoriete tips uit Verleiden op internet
16.00u Website-clinic – Roep je website en krijg LIVE expertfeedback
17.00u Borrel
18.00u The end

Beperkt aantal plaatsen

Bij de boeklancering (incl. website-clinic) is plaats voor maximaal 40 personen.
Wil je komen, laat me dat dus snel weten (op=op):

Register for Boeklancering Verleiden op internet incl. website-clinic in Utrecht, Netherlands  on Eventbrite