En de titel wordt…

Laat ik beginnen met een ander nieuwtje: mijn boek zal worden uitgegeven door uitgeverij Van Duuren Management. Mijn plan om het in eigen beheer te publiceren en daar leuke herrie over te schoppen lag al klaar, maar na een gesprek met deze sympathieke uitgever was ik om. Ik denk dat het boek er beter door wordt.

Een van de voordelen van een uitgever werd me direct duidelijk: een ervaren partner bij een publicatie is erg, erg fijn. Zo waren we in 10 minuten uit de titel en ondertitel – waar ik al maanden mee bezig was. Hele lijsten had ik aangelegd. Tak-tak, en het was duidelijk. De beklijf-factor was het beste bij een van de titels. Weer wat geleerd 🙂

De titel wordt:

Verleiden op internet
Hoe maak je een website onweerstaanbaar?

Er zijn ook 2 cover-ontwerpen gemaakt. Welke vind jij de beste?